Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar
VERSTERK ONLINE JE VROUWELIJK LEIDERSCHAP
Een unieke kans in Coronatijd. Weten hoe?

Schrijf je hier in voor het GRATIS webinar .

Je bent een getalenteerde, slimme vrouw. Je hebt veel trainingen gedaan, je bent keigoed in je werk voor anderen maar waar ben je zelf gebleven? Je krijgt pittige situaties voor je kiezen waar je jouw cliënten echt bij kunt helpen. Je wilt hen het beste van jezelf geven zonder jezelf uit te hollen. Dat vraagt leiderschap over jezelf.

Maak een quantumsprong in:
- Je grenzen aangeven (en voelen)
- Stevig staan in onderhandelingen
- Voorkomen dat je doorslaat in je perfectionisme
- Vanuit ontspannen kracht je werk doen
- Jezelf waarderen
Het programma wordt geleid door trainingsprofessional mr. Caroline Franssen.

Voor wie?
Voor dit webinar nodigen we speciaal uit: psychologen, therapeuten, account- en zorgmanagers, psychiaters, coaches, directeuren, juristen en mediators.
“Caroline is liefdevol confronterend. Geen zweverig gedoe maar heldere en respectvolle communicatie. gericht op resultaat.”
Presentatie: Caroline Franssen 

mr. Caroline Franssen heeft 25 jaar ervaring als coach. Zij gaat haarfijn tot de kern en windt er geen doekjes om. Ze neemt je mee en stimuleert jou om het beste uit jezelf te halen.
 

De jaartraining Vrouwelijk Leiderschap begint op wereldvrouwendag, 8 maart 2021.

​In dertien stappen van vier weken leer jij jouwe talenten kennen en inzetten. Je gaat op een nieuwe manier voelen, denken en handelen. Iedere week een live les (maandagochten en woensdagavond afwisselend, om de week spreekuur op maandagochtend. Online community voor het delen van ervaringen.

Je krijgt een jaar lang de energie, de helderheid en doortastende aanpak van Caroline Franssen.

Investering
Je betaalt voor een heel jaar €1250 inclusief btw. Het is mogelijk om via een factuur in drie termijnen te betalen. Stuur ons daarvoor even een mail naar coaching@carolinefranssen.nl.

Betaalt jouw baas?
Ben jij een leidinggevende en wil je voor deze training een offerte voor jouw werkgever? Stuur me dan even een mail, dan kunnen we samen jouw werkgever verleiden om jouw deelname te betalen.



Na inschrijving kun je dit webinar terugkijken. 

Vrouwelijk Leiderschap

Deel je dit webinar op social?

je hebt vast vriendinnen voor wie dit ook nuttig zal zijn of waarmee je graag samen mee doet!